L’EMD El Talladell investeix la seva presidenta, Marta Vilardosa Puiggené

17/06/2019

Primer acte oficial al qual assisteix la nova alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú

Marta Vilardosa Puiggené ha estat investida presidenta de l’Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) del Talladell, població del terme de Tàrrega, després que la seva candidatura esdevingués la més votada el passat 26 de maig. Vilardosa ja exercia el càrrec des del novembre del 2018 arran de la dimissió de l’anterior president de l’entitat. En el mateix acte de presa de possessió, celebrat dissabte passat, també es va constituir la junta de l’EMD, formada pels vocals Ferran Muntané Isart (AMR-AM); Alin-Iacob Faur, Xavier Bernaus Pedrosa, Ramona Rubí Albareda i Conxita Basomba Fitó (JxCAT-JUNTS); i Gemma Companys Mateu (CUP-Amunt).

En el seu discurs d’investidura, Vilardosa va manifestar que l’EMD El Talladell “inicia un nou mandat amb il·lusió i ganes de treballar amb estabilitat, inclusió i participació”. També va expressar la plena voluntat de mantenir la bona entesa institucional amb l’Ajuntament de Tàrrega. En la seva al·locució també va recordar la figura de Dolors Codina, alcaldessa del Talladell l’any 1924 i primera dona alcaldessa de Catalunya. Marta Vilardosa Puiggené és la primera dona que ocupa la presidència de l’EMD El Talladell.

La constitució de la nova junta de l’EMD El Talladell va ser també el primer acte oficial al qual va assistir la nova alcaldessa de Tàrrega, Alba Pijuan Vallverdú, proclamada el mateix dissabte al migdia. La primera edil va expressar l’enhorabona a la presidenta i a la junta de l’EMD, i va afirmar que “treballarem conjuntament per tirar endavant els projectes del Talladell”. Alba Pijuan Vallverdú va manifestar sentir-se “molt contenta que el meu primer acte oficial se celebri en un dels pobles del municipi”. L’acte va culminar amb l’actuació del grup de percussió Sound de Secà a la plaça del Freginal celebrant el novè aniversari de l’EMD El Talladell. L’espectacle també s’emmarcà dins el nou cicle d’arts de carrer de l’àrea de Cultura de Tàrrega.

Infolleida