Les arts escèniques com a eina de transformació social centren un col•loqui a Tàrrega

06/09/2017

La cita ha format part del cicle de xerrades StarCAT que organitza el PDeCAT

La capital de l’Urgell escalfa motors per una nova edició de FiraTàrrega, i a falta de dos per al gran esdeveniment, la Biblioteca Comarcal ha acollit una taula rodona d’arts escèniques que ha girat al voltant del teatre com a eina de transformació social. L’acte ha comptat amb la presència del conseller de Cultura, Lluís Puig, que ha destacat la posició de FiraTàrrega com un referent en la creació de posteriors mercats estratègics que s’han consolidat a Catalunya.

La cita s’ha emmarcat en el cicle de xerrades StartCAT, promogudes pel Partit Demòcrata per tal de debatre sobre quin és el millor model de país des de tots els àmbits. A partir de la primavera, el PDeCAT organitzarà una conferència ideològica al mes.

La taula rodona ha comptat amb la participació de Jordi Duran, director artísic de FiraTàrrega, Àles Casanovas, actor i president de l’Associació d’actors i directors professionals de Catalunya, Margarita Troguet, comissària independent en l’àmbit de les arts vives, i Angie Rosales, fundadora de Pallapupas.

Francesc García