Maldà es suma als municipis amb Smartvila

27/02/2017

El municipi esdevé el quart de l’Urgell i el desè de Catalunya en oferir aquesta aplicació amb informació municipal de forma gratuïta als ciutadans

Maldà s’ha sumat als municipis que aposten per la innovadora tecnologia de Smartvila, una eina creada amb la voluntat de centralitzar tota la informació i la comunicació dels consistoris amb els seus ciutadans, a través d’una innovadora aplicació, que permet filtrar el contingut en funció de les preferències de l’usuari.

Després que Castellserà, Nalec i Bellpuig desenvolupessin l’aplicació als seus ajuntaments, l’Urgell passa a ser la comarca amb més poblacions que disposen de Smartvila. A més, Maldà es converteix en el desè municipi català en oferir l’aplicació als seus ciutadans de manera totalment gratuïta. Perquè aquests en puguin fer ús, durant els pròxim dies es realitzarà una formació on s’explicarà com funciona Smartvila.

D’altra banda, la tecnologia de Smartvila vol unificar tota la informació del territori en un únic punt d’accés, fent que l’usuari no s’hagi d’instal·lar una aplicació per cada municipi pel que estigui interessat. A més, l’eina surt al mercat amb l’objectiu de fomentar la millora de la comunicació entre la ciutadania i l’administració.

Francesc García