Miquel Iceta “Necessitem un govern que es pugui dedicar en plenitud a la seva feina”

02/03/2018

El líder socialista ha destacat la necessitat de trencar amb la via unilateral i descarta Sànchez i Junqueras com a presidents

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha denunciat el bloqueig polític per què passa el govern de la Generalitat assegurant que els principals responsables d’aquesta situació són els partits independentistes. El líder socialista ha incidit en la necessitat de tenir ben aviat un govern que posi un punt i a part amb l’anterior legislatura i trenqui amb la via unilateral, la qual ha assegurat que ha estat un fracàs. Iceta ha assegurat també que les possibles eleccions de Sànchez o Junqueras com a presidents no li semblen les més adients.

Iceta ha fet aquestes declaracions en la visita que ha fet aquest divendres a la seu d’Aigües Segarra – Garrigues, on ha posat en valor l’enorme potencial econòmic de les terres de Lleida. El polític socialista ha manifestat a més, que amb la formació del nou govern s’haurien de fer més aportacions per situar a Lleida com la primera potència agroalimentària de l’estat.

Francesc García