Òscar Martínez és nomenat nou president del Consell d’Alcaldes de l’Urgell

07/07/2021

Substitueix al càrrec a Marcel Pujol per als dos anys restants de legislatura

Òscar Martínez, alcalde de Ciutadilla, va ser designat com a nou president del Consell d’Alcaldes de l’Urgell rellevant a Marcel Pujol, alcalde de Castellserà, al càrrec. El canvi en la presidència es va oficialitzar en l’acte celebrat ahir al vespre al Consell Comarcal de l’Urgell en presència del delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé

Martínez i Pujol compartien presidència i vicepresidència des de la constitució de l’actual Consell d’Alcaldes de l’Urgell, el 3 d’octubre de 2019. Aquest canvi arriba a l’equador del seu mandat i tindrà una vigència bianual, fins que se celebrin les noves eleccions municipals el maig de 2023.

Propostes municipals

Bernat Solé també va visitar l’Ajuntament de Tàrrega i la Cambra de Comerç. Durant el seu pas per la Casa Consistorial, va aprofitar per reunir-se amb l’equip de Govern de Tàrrega, encapçalat per l’alcaldessa Alba Pijuan. La trobada va servir per establir una primera presa de contacte i traslladar al delegat del Govern els projectes del municipi com la construcció de la variant de la C-14, l’ampliació del CAP i construcció del parc sociosanitari, la remodelació del Col·legi Jacint Verdaguer o la futura casa museu de Manuel de Pedrolo.

L'Urgell TV / Foto: Consell Comarcal de l'Urgell - Ajuntament de Tàrrega