Pacte de govern a l’Ajuntament de Tàrrega entre PDeCAT i ERC-MES

22/06/2017

Amb aquesta nova formació l’equip de govern tindrà una àmplia majoria amb 11 dels 17 edils de l’Ajuntament

Després del trencament del pacte de Govern entre PdCAT i el PSC, l’Ajuntament de Tàrrega ha fet públic un nou pacte entre el grups municipals del PdCAT i ERC-MES, vigent fins a esgotar l’actual mandat. Aquest fet suposa la incorporació de 3 regidors d’ERC-MES dins de l’equip de govern, que passarà a tenir una àmplia majoria amb 11 dels 17 edils del consistori.

El document, que han signat l’alcaldessa Rosa Maria Perelló i el regidor Jaume Folguera, estableix la voluntat d’exercir les responsabilitats municipals amb la màxima transparència i, també, la necessitat de reafirmar el compromís de la ciutat amb el procés nacional que viu el país.

Amb aquest nou pacte de govern, Jaume Folguera i Joan Palou seran el 3r i 5é tinent d’alcalde, respectivament. A més a més, el nou cartipàs municipal inclourà l’ “Àrea de Polítiques de la Ciutadania” governada gairebé al 100% pel grup ERC-MES, i d’on penjaran les regidories de “Acció Social, Treball i Familia i Centre Obert”, que portarà Joan Palou, la “d’Esports, promoció de la Salut i Gent Gran”, a càrrec de Jaume Folguera i “Turisme, Desenvolupament Rural i Pobles”, a mans de Mireia Caus. També s’hi engloba la regidoria de “joventut i polítiques d’igualtat”, que es queda en mans del PdCat.

Albert Morales