Ple reivindicatiu a l'Ajuntament de Tàrrega

26/10/2017

Es va demanar l'alliberament dels presos polítics, l'aturada de la suspensió de l'autonomia i la condemna a la violència policial de l'1-O

El públic que va assistir al Ple de l'Ajuntament va rebre amb una forta ovació a la parella de Tàrrega que van ser detinguts i acusats d'haver agredit a un policia nacional dissabte passat a Barcelona. L'alcaldessa Rosa Perelló va llegir un manifest de suport als dos joves. 

El Ple va debatre tres mocions relacionades amb el moment polític que viu Catalunya. Una, condemnant la violència policial del dia 1 d'octubre, que va ser aprovada per tots els grups. La segona, exigint la llibertat dels presidents de l'ANC i Òmnium, en aquest cas, el PSC es va abstenir, i la tercera, demanant aturar la suspensió de l'Autonomia de Catalunya. PSC i Comú de Tàrrega hi van votar en contra.

El Ple també va aprovar una moció de la CUP, reivindicant la figura de Manuel de Pedrolo i es va donar llum verda a la disminució d'un 4% de l'IBI urbà, i un augment del 10% del rústic. El PSC es va abstenir i la CUP va votar en contra.
Tàrrega TV