Rosa M. Perelló: “Som l’equip de la Tàrrega republicana que creu en el futur”

08/04/2019

Junts per Tàrrega presenta els membres de la seva candidatura. Un equip que la seva cap de llista ha definit com inclusiva, transversal i capacitada, l’expressió real de la nostra ciutat”

Junts per Tàrrega ha presentat les candidates i candidats que formaran part de la seva llista electoral de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. A l’acte, que s’ha celebrat en un Punt Jove atapeït de targarines i targarins, l’alcaldessa de Tàrrega i cap de llista per Junts per Tàrrega, Rosa M. Perelló, ha definit la seva candidatura com “l’equip que representa a la Tàrrega republicana, que se sap important, que compta i ha de seguir fent-ho en el futur”. Perelló ha destacat que la llista presentada “és un equip amb tarannàs i experiències diverses i talents diferents. Una llista inclusiva, transversal i capacitada que no és altra cosa l’expressió real de la nostra ciutat”.

Rosa M. Perelló ha volgut destacar els atributs bàsics de l’equip que integra la candidatura de Junts per Tàrrega. En aquest sentit, ha remarcat que la seva és una candidatura pensada per “anar a favor de Tàrrega i no en contra de ningú, com d’altres. Som un equip per il·lusionar, no per enfosquir l’horitzó. Per facilitar la convivència, no per esquerdar-la. Som l’equip de la Tàrrega amb ambicions de futur i que s’agrada. Som un equip per anar per feina, no per perdre’ns en debat estèrils. Un equip de donar la mà, d’escoltar, de jugar net i que vol treballar per tots els targarins i targarines, sense exclusions, perquè aquest és un equip on hi cap tothom”.

La cap de llista ha agraït a tots els membres la generositat que suposa integrar-se en la candidatura i ha valorat particularment la generositat i solidaritat de tots els membres per treballar conjuntament i posar les seves capacitats al servei de la ciutat. Perelló ha manifestat que “visc com un privilegi liderar aquest excel·lent equip de persones compromeses per fer realitat un projecte compartit de futur per a Tàrrega.”

“Som l’equip de la Tàrrega republicana, la que està al costat dels drets civils i les llibertats. Som transparents i ens agrada dir les coses pel seu nom. Som responsables, i sabem els reptes i les dificultats que suposa la gestió d’un Ajuntament. Sabem que governar no és un joc i per això la nostra és una oferta de rigor i compromís”, ha afegit Perelló.

L’actual alcaldessa de Tàrrega també ha volgut destacar que la llista de Junts per Tàrrega combina experiència i noves incorporacions. En aquest sentit, ha dit sentir-se orgullosa dels èxits del passat, però ha volgut deixar clar que encara “és més important mantenir viva la il·lusió i tenir l’energia per voler assolir-ne de nous. El nostre no és un equip que vulgui viure de cap renda. Som un equip que ambiciona fer el treball que encara està per fer i fer-lo bé, com la nostra ciutat es mereix”.

Segons Rosa M. Perelló, les persones que formen part de la llista electoral són la part més petita de l’equip de Junts per Tàrrega. Dirigint-se als assistents a l’acte, però també adreçant-se al conjunt de targarines i targarins, la candidata a l’alcaldia ha expressat el seu convenciment que “som un gran equip perquè els candidats només som la part més visible. La part més gran de l’equip, imprescindible, sou vosaltres i el conjunt de ciutadanes i ciutadans compromesos i actius per ajudar a construir la Tàrrega que compta.”

Perelló ha anunciat que en els propers dies començaran a desgranar el contingut del programa electoral de Junts per Tàrrega que, com ja ha comentat vàries vegades, pivotarà sobre l’ambició de seguir fent de Tàrrega una ciutat que compti com a capital de les persones, de la cultura i de l’economia. “Tot el nostre programa, independentment de l’àmbit al que vagi referit -cultura, economia, serveis socials, mobilitat...- posarà sempre al centre les persones. Estem aquí només per servir i ajudar els ciutadans. Aquests són els fonaments de Junts per Tàrrega”.

Per acabar Rosa Maria Perelló ha volgut insistir de nou en el valor que té per a la ciutat, igual que per al país, fer les coses junts i amb el màxim d’unitat. “Junts per Tàrrega és la màxima expressió d’aquesta manera fer a Tàrrega. Units, junts, uns al costat des altres és quan avancem, quan fem coses grans i quan sabem que som invencibles. Això val per a Catalunya, i el dia 26 de maig valdrà per a Tàrrega”.

Infolleida