Rosa Mª Perelló encapçalarà la llista de Junts per Tàrrega a les properes municipals

09/03/2019

La cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha explicat aquest vespre la raó per la qual aspira a seguir treballant des de l’alcaldia, després de les eleccions municipals del 26 de maig. “Treballaré per una ciutat pròspera i amb una major qualitat de vida per a tots els targarins i targarines”, ha assenyalat en l’acte de presentació, que ha tingut lloc al Casal Cívic, amb l’assistència de 150 persones.

Perelló ha subratllat que el projecte pivota en una idea essencial: “Tàrrega compta”. “Tàrrega com a ciutat global i íntegra, situada en el mapa de Lleida, de Catalunya i del món”, ha afirmat durant l’acte, en què també hi ha intervingut el portaveu adjunt del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Eduard Pujol; el diputat al Congrés dels Diputats i candidat de Junts per Lleida, Toni Postius; i la presidenta de l’Associació Catalana pels Drets Civils i dona del conseller Josep Rull, Meritxell Lluís.

“Tàrrega compta com a capital econòmica, com a capital cultural i com a capital de les persones”, ha remarcat Perelló. En la seva opinió, “Catalunya compta per Tàrrega i Tàrrega compta per Catalunya. Som exponent i exemple del país que volem: il·lusionant, centrat en les persones, democràtic, lliure, creatiu i just”. Així mateix, ha indicat que la ciutat té “uns fonaments sòlids que ens permeten albirar un horitzó d’optimisme, que generi més oportunitats i un major benestar a tots els targarins i targarines”. 

En l’àmbit econòmic, ha citat el projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial (PECT), anomenat Motors per al Segarra-Garrigues i, en el sector cultural, la Fira Tàrrega,
que enguany celebrarà la seva 39ena edició. Tanmateix, la cap de llista ha afirmat que les persones “compten per damunt de tot”. A parer seu, “només podem entendre la política si és per servir i millorar la vida a la gent”.

En aquest sentit, Perelló ha explicitat que aquest projecte “té el camí traçat i sabem com arribar amb èxit a la meta: fent-ho junts. Perquè junts és la manera com fem avançar la ciutat. Amb un projecte compartit de ciutat, teixint complicitats amb les més de 160 entitats de la ciutat i amb el teixit empresarial”. D’altra banda, tha recordat que junts també “és la manera com donem el millor de nosaltres mateixos com a país. Ho vam demostrar en el referèndum de l’1 d’Octubre. Aquell dia vam mostrar, a ulls del món, el nostre compromís amb la democrаcia i amb la llibertat”.

Infolleida