Sílvia Fernàndez es converteix oficialment en la primera alcaldessa d’Agramunt

22/05/2020

Fernàndez ha dit que ara “és temps de mostrar empatia per procurar el benestar social” davant l’actual situació d’excepcionalitat

Sílvia Fernàndez ha pres oficialment aquest divendres possessió del càrrec d’alcaldessa d’Agramunt, la primera de la vila. Ho ha fet a través d’un ple telemàtic en el que ha manifestat la seva voluntat de posar-se al servei de les persones.

Fernàndez també ha dit que ara “és temps de mostrar empatia per procurar el benestar social” davant l’actual situació d’excepcionalitat.

En el seu parlament, Fernàndez ha volgut agrair tot el treball del consistori agramuntí, del quin ja fa nou anys que en forma part. També ha agraït la feina de totes les persones que lluiten contra la pandèmia i de les que han respectat el distanciament social.

Fernàndez ha estat nomenada al càrrec d’alcaldessa gràcies als 9 vots a favor dels regidors d’Acord d’Esquerra, grup municipal del qual forma part, i 4 abstencions dels regidors de Junts per Agramunt.

El ple s’ha celebrat de forma mixta. Nou regidors dels tretze que formen el consistori agramuntí han assistit al ple de forma presencial i la resta de regidors ho han seguit telemàticament des de casa. El ple de forma presencial s’ha fet a la sala del Teatre Casal Agramuntí per garantir les distàncies de seguretat entre els regidors però s’ha pogut seguir en directe des del canal de Youtube de l’Ajuntament.

Noèlia Burgos