Tàrrega aprova la creació de la plaça de director de cultura

28/09/2018

S’escollirà mitjançant un concurs lliure

El ple de l’Ajuntament de Tàrrega ha aprovat la creació d’una plaça de director de l’àrea de Cultura. El càrrec ja havia existit anys enrere i va estar ocupat per Pau Llacuna. Quan aquest es va jubilar, Raül Palacios, regidor de Cultura, en va adquirir les funcions fins al passat mes de juliol, quan Palacios les va rebutjar per incorporar-se a la Diputació de Lleida.  La nova plaça es cobrirà a través d’un concurs lliure. La proposta ha rebut els vots a favor de l’equip de govern (PDeCAT i ERC), del PSC i Comú de Tàrrega i l’abstenció de la CUP.

Paral·lelament, el plenari també ha donat llum verda a les contribucions especials per a les obres de millora de la Plaça Major. Els treballs estan finançats per l’Ajuntament de Tàrrega i la Diputació de Lleida i compten amb un pressupost de prop de 408.200 euros. D’aquest total, al voltant d’un 10% serà aportat per les contribucions especials.

En l’apartat de mocions, s’han aprovat alguns punts d’una moció presentada per la CUP i Comú sobre la millora en la recollida de residus. També s’ha debatut i s’ha aprovat una moció de l’Associació Catalana de Municipis en relació al primer aniversari de l’1 d’octubre.

Francesc García