"Tu ja m’entens", la nova pancarta de l’Ajuntament de la Fuliola

15/12/2017

La Junta Electoral Provincial està citant a tots els ajuntaments a que retirin els elements partidistes. A La Fuliola, s’ha tirat d’enginy davant d’aquesta situació

La Junta Electoral Provincial està citant a tots els ajuntaments, a través de requeriments i aixecaments d’actes, a que retirin els llaços grocs i tota la resta d’elements simbòlics a favor de la república dels balcons de les casers pairals. A La Fuliola però, no estan disposats a acceptar aquesta censura i, davant d’aquesta problemàtica han optat per recórrer a la imaginació. Així doncs veient-se obligats a retirar la pancarta demanant llibertat pels presos polítics, han decidit substituir-la per una altra amb la frase «tu ja m’entens», una frase que creuen que és impossible que sigui considerada com a partidista.

En concret l’ajuntament de La Fuliola ha rebut dos requeriments. El primer, durant el pont de la constitució, sent impossible presentar-hi recurs i el segon a principis d’aquesta setmana, que si que s’ha pogut recórrer. Tot i que en un principi no volien retirar els elements de l’Ajuntament, finalment s’ha optat per aquesta enginyosa decisió, davant els possibles castics què es poden aplicar.

L’Ajuntament de La Fuliola també ha hagut de treure un llençol amb el lema «Hola República». De moment es mantenen el centenar de llaços grocs del voltant de la Plaça de l’Ajuntament.

 

 

 

Albert Morales