El Club Handbol d’Agramunt arriba als 45 anys

17/03/2018

L’elevada xifra de jugadors i jugadores i la bona salut del Club ha fet que la Federació Catalana d’Handbol atorgui el títol de Ciutat Handbolicat a Agramunt

A punt d’assolir els 45 anys d’història, el Club Handbol d’Agramunt travessa un dels seus millors moments, deixant ben enrere aquells inicis en què un grup d’amics va començar a practicar aquest esport de forma molt rudimentària a la pista esportiva del camp de futbol. 

El club compta actualment amb més de 100 jugadors dividits en un total de sis equips, des del benjamí fins al sènior. Molts d’aquests esportistes ja tenen una llarga trajectòria dins de l’entitat. I és que alguns d’ells hi juguen des de fa més de 20 anys.

A més dels equips masculins, el Club Handbol d’Agramunt també compta amb dos equips femenins: un infantil femení que aquest any juga amb l’ACLE de Guissona,  i un sènior del qual han sortit esportistes que han arribat a jugar en Divisió d’Honor. Aquest és el cas de la Marta Pérez, qui va començar a jugar al club agramuntí i després de l’experiència a la màxima categoria de les lligues juvenils ha tornat a casa per continuar gaudint d’aquest esport, que com ella assegura, li aporta molt.

Ambdós equips femenins entrenen junts cada divendres, i això permet que a la pista es trobin jugadores de totes les edats, i fins i tot mares amb filles.

L’elevada xifra de jugadors i jugadores i la bona salut del Club ha fet que la Federació Catalana d’Handbol hagi atorgat el títol de Ciutat Handbolicat a Agramunt. Gràcies a això, l’handbol s’ha fet més visible a la vila durant el darrer any. I és que Agramunt ha acollit els esdeveniments més destacats de l’handbol català, i ha portat aquest esport a totes les escoles del municipi.

Des de fa més de 15 anys, el CHA organitza cada estiu un Campus d’Handbol per als nens i nenes. L’objectiu de la proposta és clar: fer que els més joves gaudeixin i aprenguin el màxim possible d’aquest esport, i garantir la continuïtat del club amb la formació dels futurs jugadors.

Francesc García