El Tàrrega Hoquei Patins Club porta l’hoquei a a la capital de l'Urgell des de fa sis anys

07/11/2017

El club compta ja amb una vuitantena de jugadors i un total de sis equips

El juny de l’any 2011 naixia el Tàrrega Hoquei Patins Club, fruit de la inquietud d’un grup de pares i mares que van veure la necessitat d’aportar un valor afegit a la pràctica del patinatge que ja realitzaven els nens i nenes. Sis anys després, el club ja compta amb una vuitantena de jugadors.

Actualment, el club està dividit en un total de sis equips que van des de iniciació, amb nens i nenes de tres a cinc anys, fins als infantils. D’aquests, quatre competeixen en la demarcació de Lleida. Els altres dos ho fan amb equips del territori català.

El Tàrrega Hoquei Patins Club compta també amb algunes nenes que juguen a hoquei. Malgrat l’interès que aquest esport suscita entre les noies, el club no té encara les suficients per formar un equip femení. Tot i això, les jugadores no tenen problema per jugar en competició amb altres equips. 

Des que aquest club naixés ja fa sis anys, el principal objectiu sempre ha estat el mateix: fer que els nens s’ho passin bé practicant hoquei. Per això, els jugadors entrenen cada dimarts i dijous al poliesportiu del Col·legi Sant Josep de Tàrrega. A més, ocasionalment tenen la oportunitat de gaudir de les masterclass del seleccionador espanyol i campió del món, Alejandro Domínguez.

Molts dels jugadors del Tàrrega Hoqei Patins Club formen part de l’entitat des del seu naixement i recorden com van estar els inicis i la seva evolució com a jugadors.

Amb tot això, el Tàrrega Hoquei Patins Club vol continuar treballant i consolidant-se com un dels millors equips d’aquest esport en la província de Lleida.

De cara el futur, el club es planteja diversos objectius. El més important seria consolidar el club amb la formació d’un equip juvenil que anés pujant de categoria cada dos anys fins assolir un equip sènior.

Francesc García