Agramunt arranja i amplia el cementiri municipal

06/06/2018

Amb les actuacions realitzades, el cementiri disposarà de 85 nínxols lliures

L’Ajuntament d’Agramunt ha finalitzat recentment el procés d’arranjament i ampliació del cementiri de la població. Els treballs que s’hi han realitzat han consistit en la construcció d’un nou mòdul amb 54 nínxols a la zona més nova del cementiri, per tal de donar cabuda a les restes de les persones enterrades a l’antiga Galeria del Carme, la qual es trobava en molt mal estat. D’altra banda, davant de la impossibilitat reconstruir l’antiga galeria, se n’ha construït una de nova també amb 54 nínxols.

Segons l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, davant d’un problema important com era el fet d’haver de traslladar de forma imminent les restes de la galeria en mal estat, des de l’Ajuntament s’ha treballat perquè el trasllat es pogués fer el més aviat possible, i en aquest sentit, agraeix la col·laboració i bona predisposició que han mostrat en tot moment els titulars dels nínxols.

El cost de l’enderroc de l’antiga Galeria del Carme, la construcció de les dues noves galeries i l’arranjament i pavimentació dels dos entorns on s’ha actuat ha ascendit a un total de 97.000€. El trasllat de les restes ha tingut un cos de 20.000€ i ha estat assumit íntegrament per l’Ajuntament d’Agramunt. Ara, amb la construcció d’aquestes dues noves galeries, i un cop finalitzin tots els trasllats, el cementiri d’Agramunt disposarà de 85 nínxols lliures.

Infolleida