Agramunt disposarà d’un Centre Cívic a partir de la primavera

15/01/2019

L’equipament s’ubicarà a l’antiga llar d’infants, en desús des de l’any 2015

L’antiga llar d’infants d’Agramunt, en desús des de la rovinada de l’any 2015, es convertirà en un centre cívic. L’ajuntament d’aquesta localitat ja ha iniciat els treballs d’adequació d’aquest espai, que previsiblement s’allargaran uns tres mesos. Amb aquesta actuació, el consistori vol donar resposta a les necessitats de moltes entitats del municipi.

L’interior del centre cívic serà modular per tal de poder aprofitar els espais segons les necessitats. L’equipament disposarà d’una gran sala amb capacitat per a unes 150 persones, un espai per a joves, una sala per fer exercici físic, una aula d’informàtica i una cuina on es podran dur a terme tallers. Els treballs d’adequació que s’hi realitzen compten amb un pressupost de 315.000 euros.

L’Associació de les Dones de l’Esbarjo i el Casal d’Avis seran les principals entitats que utilitzaran aquest espai, ja que per les obres a la Residència Mas Vell s’han quedat sense local. Ambdues entitats han valorat el projecte molt positivament després que l’Ajuntament els hi presentés.

Francesc García