Agramunt homenatja a una veïna centenària

05/10/2019

Rosario Dieste rep la Medalla centenària de la Generalitat i un reconeixement de l’Ajuntament d’Agramunt i del Consell Comarcal de l’Urgell

L’Ajuntament d’Agramunt, el Consell Comarcal de l’Urgell i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, han homenatjat aquest matí a la veïna agramuntina Rosario Dieste que ahir va fer 100 anys. 

L'Alcalde Bernat Solé li ha lliurat aquest matí a casa seva la medalla centenària que concedeix la Generalitat i un obsequi de part de l’Ajuntament d’Agramunt. Per la seva part, la Consellera d'Acció social, Ciutadania i Igualtat de l’Urgell, Sílvia Fernàndez, li ha fet també entrega d’una placa commemorativa.

L’acte que ha reunit familiars i amics de la veïna centenària s’ha celebrat al seu domicili particular.

La Medalla Centenària és un reconeixement de la Generalitat lliurat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a totes les persones residents a Catalunya que han complert 100 anys d'edat o estiguin a punt de complir-los. Es tracta d'una medalla commemorativa personalitzada, gravada amb el nom de la persona i l'any de celebració del seu centenari.

Infolleida