Agramunt registra 11 nous casos de coronavirus durant l'última setmana

26/05/2020

En aquests moments són 27 els positius acomulats al municipi des de l'inici de la pandèmia

Els casos de coronavirus a Agramunt han augmentat en un 40% durant la darrera setmana, arribant en aquests moments a 27 casos acumulats des de l’inici de la pandèmia, segons indiquen les dades del Departament de Salut.

Els positius han augmentat durant l'última setmana, ja que fa set dies només eren 16 els casos registrats. Segons indica l'ajuntament d'Agramunt, entre els motius que poden motivar aquest increment de casos confirmats hi ha el fet que ara es fan més testos PCR, que ja es poden fer des del mateix CAP del municipi.

D’altra banda, el Departament de Salut ha fet testos per detectar possibles casos de Covid-19 a tots els treballadors i als usuaris de les dues residències geriàtriques d’Agramunt, encara que totes les proves han donat negatiu.

En el context global, val a dir que Agramunt segueix la tendència registrada durant els últims dies a la Regió Sanitària de Lleida, on s’ha detectat que s’han multiplicat per quatre els positius per cada 100.000 habitants.

Des del consistori agramuntí s'ha demanat a la població que continuï seguint les mesures de prevenció i les distàncies de seguretat, així com l’ús de mascaretes per reduir el risc de contagi.

InfoLleida