Alumnes de l’escola Alba dissenyen els punts de llibre de Sant Jordi

21/03/2018

El 23 d’abril Tàrrega repartirà 18,000 exemplars fets pels joves de l’Escola. L’artista David Tarragó és l’impulsor d’aquesta iniciativa i assessora als alumnes en les tasques artístiques

Vuit alumnes de l’Escola Alba de Tàrrega són els encarregats del disseny dels punts de llibre que es repartiran a la capital de l’Urgell per la diada de Sant Jordi. Ja fa unes setmanes que treballen en aquest encàrrec de la regidoria de cultura, i ho fan durant les hores d’ "Artis Kids", un projecte de l’escola on es treballa l’expressió artística i es potencia la creativitat dels alumnes.

L’artista David Tarragó fou l’impulsor d’aquesta iniciativa, i és ell mateix qui imparteix aquest taller. La netedat, la claredat i una bona distribució dels elements artístics són algunes de les tècniques que ensenya als joves de l’Escola Alba.

En total se seleccionaran 18 dissenys diferents i es repartiran 1.000 exemplars de cada un d’ells. Des de l’ajuntament de Tàrrega afirmen que aquest taller és una gran oportunitat per potenciar les capacitats artístiques i normalitzar les tasques realitzades pels alumnes d’Alba.

L’altra gran acció que durà a terme la Fundació Alba per la diada de Sant Jordi és la fabricació i distribució de les Roses de Galeta i Xocolata de l’obrador El Rosal, enguany amb l’objectiu d’incrementar les vendes de l’any passat i arribar a les 12.000 roses venudes.

Albert Morales