Ampliació de l'Era d'Agramunt

11/09/2024

La reforma per a poder acollir més alumnes ha tingut un cost de quasi 190.000 euros, i ha permès ampliar les places de 82 a 103

La Llar d'Infants L'Era d'Agramunt ha iniciat el curs 2024/2025 amb un increment de places, gràcies a les obres d'ampliació que han permès augmentar la capacitat de 82 a 103 nens i nenes, distribuïts en vuit aules. Aquestes millores han pres l'espai d'altres zones com el porxo exterior. Els treballs, que es van dur a terme entre maig i juliol, han tingut un cost de 187.981 euros, finançats amb fons europeus Next Generation i l'aportació de l'ajuntament.

Des de l'ajuntament es destaca que l'objectiu d'aquesta segona ampliació, des de l'obertura de la guarderia L'Era el setembre de 2017, és respondre a les necessitats educatives i socials del municipi. La setmana passada es va fer una visita oficial a l'equipament per veure les novetats. Sílvia Fernàndez, alcaldessa d'Agramunt, va explicar que aquesta ampliació ha estat necessària a causa de l'alta demanda. Va atribuir-ho a "a un canvi en les prioritats i casuístiques familiars i a l'escolarització gratuïta en l'etapa educativa I2 per part del departament d'Educació de la Generalitat", tot i que va assenyalar que la natalitat ha anat disminuint en els darrers anys.
Infolleida