Arriba una nova edició de la Fira del Medi Ambient els pròxims 14 i 15 d’octubre

02/10/2017

Els productes ecològics tindran un espai propi a l’Ecocarpa, on cuiners targarins faran els seus maridatges

Ecologia, qualitat de vida i energies renovables es donaran cita a Tàrrega en el marc de la 18a Fira del Medi Ambient. Els pròxims 14 i 15 d’octubre una vuitantena d’expositors ompliran l’Espai MerCAT, la plaça de les Nacions Sense Estat i el pàrquing de l’estació d’autobusos. Allà mostraran les últimes novetats tecnològiques sobre bioconstrucció, vehicles híbrids i elèctrics, gestió de residus i fonts alternatives d’energia.

En aquesta edició, torna a l’organització de la fira el Grup d’Ecologia i Medi Ambient de Tàrrega, el GEMA, entitat impulsora del certamen ja fa 18 anys.

Com cada any, la fira apostarà per conscienciar a grans i petits sobre la importància del reciclatge amb diversos tallers pedagògics. Un altre element important serà l’espai Ecocaropa destinat als productes d’alimentació amb certificació ecològica, i als maridatges Ecotast, a càrrec de reconeguts cuiners targarins.

Entre les diverses activitats programades per la fira, destaca un taller de reciclatge impartit pel televisiu Rafael Vives, una demostració del funcionament d’un forn de guix, o els tallers de conscienciació de Cartaes Tàrrega i de la Protectora d’Animals de la capital de l’Urgell.

Francesc García