Bellpuig homenatja a l'Associació de Dones Atenea

18/02/2018

La distinció s'emmarca en la celebració de la festivitat de Sant Antoni de la Sitja

L’Associació de Dones Atenea de Bellpuig, que aquest any celebra el seu 25è aniversari, ha rebut homenatge per part dels veïns i l’Ajuntament de Bellpuig amb motiu de la festivitat de Sant Antoni de la Sitja. La festa, recuperada l’any 1993, ha honorat els alcaldes i regidors de la vila, i les diferents entitats locals en funció de la seva antiguitat.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, que ha elogiat el paper de la dona en la societat, i el que realitza l’Associació de Dones Atena a Bellpuig. També ha estat present la presidenta de l’Associació de Dones Atenea, Anna Sisó, que ha destacat l’exemplar trajectòria de l’entitat, la qual actualment s’ha convertit en un referent entre les associacions de dones de la demarcació de Lleida, segons Sisó. A més, ha recordat els inicis de l’entitat i ha agraït el suport que van rebre de l’aleshores alcalde de Bellpuig, Josep Pont, i de Carme Piera, primera Regidora de la Dona a Bellpuig, i primera presidenta de l’entitat.

L’acte ha finalitzat amb l’entrega d’una reproducció de l’escut de Bellpuig a l’entitat per part de l’alcalde de la vila, i la Regidora de la Dona, Cristina Burgueño.

Infolleida