Bellpuig inaugura el nou gimnàs municipal

26/02/2018

Les noves instal·lacions es troben al Pavelló Poliesportiu i entraran en funcionament el pròxim 1 de març

L’alcalde de Bellpuig, Salvador Bonjoch, i el representant territorial de l’Esport a Lleida, Sr. Joan Segura, han inaugurat aquest dissabte el nou Gimnàs Municipal de Bellpuig, que es troba ubicat dins el Pavelló Poliesportiu.

La inauguració s’ha celebrat enmig d’una jornada de portes obertes a les instal·lacions, amb activitats obertes a tothom i gratuïtes, abans de l’entrada en funcionament del gimnàs el pròxim dijous 1 de març.

A la inauguració, l’alcalde, s’ha congratulat de que tots els habitants de Bellpuig puguin gaudir a partir d’ara del nou gimnàs municipal i de tots els beneficis que els pot aportar la pràctica de l’esport en aquestes instal·lacions.

Així mateix, ha agraït l'esforç i la implicació de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, que és qui ha finançat amb la seva totalitat el projecte del gimnàs, i també de la Diputació de Lleida que hi ha col·laborat amb el finançament dels vestidors.

Per la seva part, el representant territorial de l’Esport a Lleida, Sr. Joan Segura, ha fet valdre la contribució de l’Ajuntament de Bellpuig amb l’esport, fent referència al seu afany de condicionament i millora de les instal·lacions esportives, i al nombre de practicants i diversitat d’esports que hi ha a la població.

Segura, s’ha referit al gimnàs com un equipament que afavorirà la promoció de l’esport a tota la comarca i ha argumentat que amb aquest nou gimnàs es veuen complerts els objectius que se persegueixen des de la Secretaria General de l'Esport, el de generar grans esportistes i el de facilitar la pràctica de l’activitat esportiva a tots els ciutadans.

El nou Gimnàs Municipal de Bellpuig.

El Gimnàs municipal de Bellpuig, està ubicat a la primera planta del Pavelló poliesportiu de Bellpuig. Les seves instal·lacions de 350 m², estan dividides en tres sales amb diferents usos que possibiliten la pràctica de l'entrenament funcional, d’Arts marcials, Ciclo Indoor, K-Stretch, Pilates, Zumba i d’altres modalitats esportives. També compta amb uns vestidors.

El projecte s’ha fet realitat amb l’aportació de 99.000 euros de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i de 27.000 euros de la Diputació de Lleida.

A l'hora d’establir els preus per fer ús de les instal·lacions del Gimnàs, s’ha tingut en compte que aquests fossin assequibles per a tota la població.

El gimnàs estarà obert de dilluns a diumenge i inicialment oferirà una desena d’activitats dirigides que s'adaptaran a la demanda i les preferències horàries dels seus usuaris.

 

Infolleida