Bellpuig instal·la controls de radars esporàdics

04/09/2020

L'Ajuntament de Bellpuig, juntament amb el Servei Territorial de Carreteres de la Generalitat, ha instal·lat controls de radars esporàdics a l'avinguda de Lleida i al carrer la Font. Es tracta de dues travessies urbanes on sovint alguns vehicles hi circulen amb una velocitat més alta de la permesa. La mesura estarà activa fins que el Servei Territorial de Carreteres pugui implementar mesures físiques.

L'avinguda de Lleida i el carrer la Font de Bellpuig són dues travessies urbanes en què, sovint, alguns vehicles hi circulen amb una velocitat més alta de la permesa. La titularitat d'aquestes carreteres recau en el Servei de Territorial de Carreteres de la Generalitat, i l'ajuntament no hi pot fer actuacions. Davant d'això, van decidir posar controls de radars esporàdics.

Els controls de radars deixaran d'utilitzar-se un cop el Servei Territorial de Carreteres a Lleida pugui implementar mesures físiques.

El consistori ja ha fet altres actuacions en punts concrets de l'avinguda d'Urgell o a la plaça Ramon Folch, on acostuma a haver-hi una gran afluència de vianants.
David Figuerola