Ciutadilla celebra aquest cap de setmana la 17a Trobada de Grups de Recreació Medieval

01/05/2019

Hi participaran fins a 18 grups de Catalunya, Espanya i el sud de França

Ciutadilla tornarà aquest cap de setmana al temps dels castells per reviure el seu passat medieval. Ho farà amb la celebració de la 17a Trobada de Grups de Recreació Medieval, una cita en què hi participaran fins a 18 grups de recreació, formats per més de 200 persones. Precisament la bona afluència de grups que participen any rere any en aquesta cita és un dels principals atractius d’aquest esdeveniment.

L’Associació Amics del Castell de Ciutadilla, juntament amb el seu grup de recreació, els Hospitalers, i amb la col·laboració de l’Ajuntament, han preparat un programa amb diverses activitats per a tots els públics com ara un taller de pintura romànica per als infants, una conferència sobre la dona a l’Edat Mitjana, a més del tradicional setge al castell A través d’aquestes propostes, l’organització té com a objectiu difondre el passat medieval de Ciutadilla.

Com cada any, no faltaran joglars, trobadors, i una fira d’artesans en què els visitants podran comprar tota classe de productes i aliments tradicionals. A més, la Torre de l’Homenatge del Castell es podrà visitar de 12 a 2 del migdia, i de 5 a 7 de la tarda.

Francesc García