Clou el festival "Trencat el Silenci a la Vall del Corb"

29/07/2018

L’ultima actuació fou al Convent de Santa Maria de Vallsanta i va anar a càrrec del cor de cambra de l’Auditori Enric Granados

Un concert al Convent de Santa Maria de Vallsanta de Guimerà ha estat l’última l’última cita del festival «Trencant el Silenci a la Vall del Corb». L’actuació ha anat a càrrec del cor de cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida que, sota la direcció de Xavier Puig, ha ofert un repertori de cançons populars del Pirineu, totes elles recuperades recentment gràcies a la col·laboració amb el Festival de Música Antiga dels Pirineus.

El Festival esdevé una oportunitat per dinamitzar i recuperar l’activitat en alguns dels espais més emblemàtics de la Vall del Corb, al seu pas per l’Urgell. Unes localitzacions enmig de la natura que, gràcies a aquest cicle de concerts recuperen el seu valor històric i catapulten el valor patrimonial de les seves construccions.

Des del Consell Comarcal de l’Urgell fan un balanç molt positiu d’aquesta edició del certamen, que ha superat amb escreix l’assistència de les dues passades edicions. El cicle de concerts d’enguany també ha ofert durant el mes de juliol una actuació al Castell de Maldà i una altra al Castell de Verdú.

Albert Morales