Comunicat de Junts per Tàrrega arran del tancament de la piscina coberta municipal

17/06/2020

Arran del tancament de la piscina coberta municipal anunciat pel govern tripartit, Junts per Tàrrega fem les següents consideracions:

1. En acabar la legislatura 2015-2019 ja estava redactat i a punt per licitar el canvi de la deshumectadora de la piscina coberta municipal.

2. Potser alguns membres del govern poden al·legar ignorància, però l’actual regidor d’Esports Silveri Caro (PSC) ja va ser-ho entre els anys 2015 i 2017. De la mateixa manera, del 2017 al 2019 la responsabilitat d’Esports va recaure en ERC.

3. Lamentem que la inoperància del govern municipal hagi portat a la situació en què es troben els nedadors del Club Natació Tàrrega i tot el conjunt de les moltes persones usuàries d’aquest equipament.

4. Esperem les explicacions que el regidor d’Esports ens donarà a la comissió informativa convocada per aquest dijous 18 de juny de 2020.5. La comissió informativa d’Esports ha estat convocada tard i malament: si el que realment es volia era trobar solucions, calia haver-ne pogut parlar abans d’anunciar la decisió del tancament.

6. Aquesta és una més de les conseqüències de la paralització de projectes importants per Tàrrega que l’actual tripartit va aturar unilateralment ara fa un any, coincidint amb el canvi de govern.
InfoLleida