Creix la venda de torrons a Agramunt respecte a l’any passat

24/12/2018

Les varietats clàssiques continuen sent les més venudes en les tres cases, tot i que les novetats també tenen molta sortida

Durant aquests dies les botigues de torrons d’Agramunt no deixen de rebre clients d’arreu de Catalunya per endur-se aquests dolços fins a les seves llars. Des de Torrons Vicens, asseguren que aquest any les vendes han crescut respecte a l’any passat, possiblement, gràcies a l’ampla varietat que ofereixen, la qual va des dels clàssics com el tou d’ametlla, a novetats com el torró d’alga nori o de te verd.

A l’obrador de Torrons Fèlix tampoc hi ha temps per descansar. Tot i que durant els dies de Nadal encara reben clients, asseguren que la campanya d’aquest any ha estat un èxit. Per aquest petit obrador, el més important és treballar amb el producte de màxima qualitat.

Resultat positiu de campanya també a Torrons Roig, on aquest any les vendes han pujat. En aquesta casa, els torrons clàssics continuen sent els que més surten, tot i que molts clients també s’atreveixen a provar les novetats.

Més clàssics o més moderns, durs o tous, amb xocolata o sense. Siguin com siguin, els torrons continuen sent una de les estrelles del Nadal, que de ben segur no faltarà en cap taula durant aquests dies.

Francesc García