Debat a La Soll dissabte a les 19h per parlar de la mort sense tabús

27/11/2019

El proper dissabte 30 de novembre a les 19h del vespre tindrà lloc a La Soll el primer Death Cafe juvenil de Tàrrega. El servei de suport al dol de Ponent organitza aquestes trobades per a joves que, tot prenent un cafè, un te, un refresc o menjant un tros de pastís parlen de la mort sense tabús ni prejudicis.

La trobada no és una xerrada on una persona experta parla i la resta escolta, sinó que es vol que sigui un diàleg dinàmic on totes les persones poden participar. L’organització vol aprofitar la festivitat de Tot Sants i Halloween per reflexionar amb el públic més jove sobre com afronten la mort de persones properes; com es veu la mort als mitjans de comunicació; què ens fa por o angoixa d’aquest tema…

L’entrada és gratuïta, simplement cal fer la inscripció al Servei de suport al dol de Ponent per correu, telèfon o a la seva web. L’activitat és oberta a tothom i el professorat, pares i mares que vulguin acompanyar els més joves també seran benvinguts. L’habitual en els Death Cafe és xerrar mentre es pren una tassa de cafè o un refresc, en aquest cas la consumició no serà obligatòria per ningú però els menors de 18 anys la tindran gratuïta.

El Servei de Suport al Dol de Ponent és una entitat sense ànim de lucre dedicada a donar suport a famílies que viuen la pèrdua d’un ésser estimat. Ofereix un espai de suport psico-social basat en el respecte, la confiança i la responsabilitat. L’entitat té seu a Tàrrega i a Lleida.
Infolleida