Detinguts dos lladres a Tàrrega

26/07/2024

Van robar una furgoneta plena d'eines de treball, després de forçar l'entrada al magatzem on estava

Els Mossos d'Esquadra van arrestar dimarts passat a Tàrrega un home i una dona, de 34 i 31 anys respectivament, sospitosos de robar una furgoneta plena d'eines d'una casa de la capital de l'Urgell. La parella va ser arrestada com a presumpta autora d'un delicte de robatori amb força.

Les detencions arriben després que s'iniciés una investigació l'1 de juliol, quan es va tenir coneixement sobre el robatori a l'interior del magatzem d'una casa del carrer Urgell. Dos individus van accedir a l'interior de l'immoble, que feia les funcions de garatge, i van emportar-se una furgoneta amb eines de treball i documentació, entre altres objectes.

Diumenge passat una patrulla de la Policia Local va identificar la furgoneta robada, que es trobava estacionada al carrer Eres. Les gestions fetes pels investigadors dels Mossos d'Esquadra van permetre identificar els presumptes autors del robatori, que van ser localitzats i detinguts dimarts passat al carrer Ballesters. Van passar a disposició del jutge de Cervera.
Infolleida