Dos tornejos de Fortnite i PUBG, principals novetats de la 6a Targalan

04/08/2018

Durant 48 hores, el Pavelló Municipal de Tàrrega esdevé centre neuràlgic dels videojocs i la tecnologia

Més de 150 aficionats als videojocs s’han donat cita aquest cap de setmana al Pavelló Municipal de Tàrrega, on ha tingut lloc la Targalan, la Lan Party de la capital de l’Urgell. L’esdeveniment ha assolit la seva sisena edició amb novetats importants com l’augment de la velocitat de navegació, que ha arribat fins als 600 M simètrics, i dos nous tornejos, el de Fortnite i el de PUBG, dos videojocs massius amb milions de jugadors a tot el món.

La cita, organitzada per l’Agrat i amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega, també ha comptat amb les tradicionals competicions de Counter Strike, League of Legends, Hearthstone i Overwatch. Entre els guanyadors, s’han repartit fins a  2.500 € en premis.

Com cada any, els participants de la Targalan han disposat d’accés gratuït a la piscina municipal. Des de l’organització han valorat molt positivament la trobada, i ja han anunciat que de cara a l’any vinent invertiran en adquirir més ventiladors per fer front a les elevades temperatures habituals del mes d’agost.

Francesc García