El 32è Parc de Nadal de Tàrrega creix en assistència i rep 11.500 visitants

05/01/2018

Ubicat al Pavelló Municipal d’Esports, el casal lúdic i educatiu de festes ha estrenat amb èxit una Room Escape i un espai de realitat virtual, junt amb tallers, atraccions, jocs, inflables i animació

Tàrrega ha tancat el seu 32è Parc de Nadal amb elevada afluència de visitants i gran èxit de les activitats impartides. Durant les set jornades d'obertura al públic, el recinte ha rebut 11.500 persones sumant infants i adults acompanyants, xifra superior a la registrada durant la passada edició (11.000 assistents). Des de la Regidoria de Cultura, organitzadora de l'esdeveniment, es dóna per consolidat el model actual del Parc de Nadal, que es desenvolupa des de fa tres anys al Pavelló Municipal d’Esports. També han gaudit de força acceptació les principals novetats d’enguany com la Room Escape (joc d’aventures en què els participants han d’aconseguir sortir a l’exterior mitjançant pistes) i l’espai de realitat virtual. Altres al·licients han estat el circuit de monocicles elèctrics, tallers educatius, ludoteques, inflables, llits elàstics, rocòdroms, “tirolina”, esports, música i animació fins a integrar una cinquantena de suggeriments.

El 32è Parc de Nadal de Tàrrega s’ha celebrat del 27 de desembre al 4 de gener (excepte els dies 31 de desembre i 1 de gener) amb més de 3.000 metres quadrats d’activitats. Segons Raül Palacios, regidor de Cultura, “el balanç final avala el Parc de Nadal com una atractiva proposta de lleure per a infants i joves durant aquests dies de vacances escolars”. D’altra banda, l’Ajuntament de Tàrrega treballarà per a millorar l’accessibilitat en diversos sectors del recinte de cara a l’edició vinent. Amb més de tres dècades de trajectòria, el casal de festes de la capital de l’Urgell és un dels més veterans de Lleida.

Infolleida