El Centre Ocupacional de l’Associació Alba arrenca el curs amb una trentena d’activitats

05/09/2018

El servei atén a unes 80 persones amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida

Rutina, final de les vacances i tornada al treball són algunes de les paraules que més sonen en arribar setembre. També es poden sentir al Centre Ocupacional de l’Associació Alba, un servei que ofereix una sèrie d’activitats a persones amb discapacitat intel·lectual amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida.

Com cada curs, els professionals del Centre Ocupacional d’Alba es reuneixen per tal de definir les activitats que es desenvoluparan durant l’any. Aquest curs s’hi duran a terme fins a 30 activitats repartides en diverses franges horàries. Moltes d’elles s’han dissenyat tenint en compte els gustos i preferències dels usuaris.

A més de les activitats que es realitzen a l’interior de l’Associació Alba, el Centre Ocupacional aprofita molts dels recursos que ofereix Tàrrega, com ara les piscines o el pavelló, amb l’objectiu de poder oferir una experiència més ampla als usuaris. El Centre Ocupacional va ser un dels primers serveis que va oferir l’Associació Alba a mitjans dels anys 90.

Francesc García