El CF Andorra, convidat de luxe al 22è Trofeu Ciutat de Tàrrega el dimecres 14 d’agost

07/08/2019

Partit emmarcat dins el calendari de pretemporada de la UE Tàrrega, que presenta una plantilla rejovenida

El CF Andorra de Gerard Piqué, ascendit a Segona B, serà l’equip convidat aquest any a disputar la 22a edició del Trofeu Ciutat de Tàrrega, un torneig amistós de futbol emmarcat dins la pretemporada de la UE Tàrrega. La cita serà el dimecres 14 d’agost, a 2/4 de 9 del vespre, al Camp de Futbol Municipal Joan Capdevila Méndez. La convocatòria servirà per fer gaudir l’afició de bon futbol i posar l’equip en forma de cara a l’inici del campionat 2019 – 2020 de Primera Catalana. El CF Andorra va assolir la temporada passada l’ascens a la Tercera Divisió Nacional com a Campió del Grup II de Primera Catalana i ara ha pogut ocupar el lloc del Reus Esportiu a Segona B. Serà un rival de luxe per al nou equip de la UE Tàrrega, que presenta una plantilla rejovenida amb una mitjana d’edat de 23 anys i dirigida per l’entrenador Edu Berrocal.

Aquest dimecres han presentat el 22è Trofeu Ciutat de Tàrrega l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i el president de la UE Tàrrega, Gerard Caro, acompanyats de Xavier Rossell-Aparicio, regidor de Ciutadania, Educació, Treball i Esports, i Josep Boté, responsable de l’Àrea Esportiva de la UE Tàrrega. Durant la presentació s’ha fet una crida a assistir al partit i donar suport a la UE Tàrrega. En aquest sentit, la directiva ha assenyalat com a objectiu prioritari l’augment de la massa social del club, que actualment és de 225 persones. “Volem fer créixer l’assistència al camp com la que es registrava els anys 90, quan s’hi aplegaven de mitjana uns 600 espectadors per partit”, ha explicat Caro.

Per la seva part, l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha animat l’afició a assistir al trofeu i a gaudir del bon joc de la UE Tàrrega i el CF Andorra. Així mateix, ha manifestat que el consistori treballarà per atendre les peticions de la UE Tàrrega per millorar les instal·lacions del Camp de Futbol Municipal Joan Capdevila Méndez. En aquest sentit, destaca la instal·lació d’un nou marcador electrònic. “Posarem els mitjans necessaris perquè el camp ofereixi unes instal·lacions en condicions”, ha afegit la primera edil.

El 1r Trofeu Ciutat de Tàrrega es va celebrar el 9 d’agost del 1997, quan el club es va vestir de gala per rebre l’Osasuna de Pamplona, llavors a Segona A, i l’Espanyol B. Fou un triangular disputat amb el sistema de partits de 45 minuts en què finalment es va imposà la UE Tàrrega. Pel Trofeu Ciutat de Tàrrega han passat altres equips de renom com l’Hospitalet, el Reus Esportiu, el Barça Juvenil, el Nàstic de Tarragona o La Pobla de Mafumet entre altres. Prèviament al 22è Trofeu Ciutat de Tàrrega, l’equip de la capital de l’Urgell també té previst disputar un partit de pretemporada el diumenge 11 d’agost, a les 7 de la tarda, al Camp de Futbol Municipal Joan Capdevila Méndez. És un encontre corresponent a l’anada de quarts de final de la Copa Lleida enfront del CFJ Mollerussa. L’inici del campionat de Primera Catalana s’ha fixat per al diumenge 8 de setembre, data en què l’equip blaugrana s’haurà de desplaçar a Barcelona per jugar enfront el Martinenc.

Infolleida