El consell comarcal abaixa el sou i treu la prima al seu gerent

18/07/2024

La prima, que havia de ser de 10.000 euros pel rendiment de la recollida porta a porta, no es donarà tot i el bon funcionament

El ple del consell comarcal de l’Urgell va aprovar ahir reduir el salari del seu gerent de 75.000 a 63.000euros bruts anuals, i anul·lar la prima variable de 10.000 euros que hauria percebut per l’èxit de la recollida d’escombraries porta a porta. José Luis Marín, president del consell, va explicar que aquesta decisió es va prendre després d’un any de govern i una redistribució de tasques, confirmant que el gerent no rebrà el complement per productivitat previst per al desembre del 2025.

A més, es va decidir incrementar el salari dels 34 treballadors d’UrgellNet entre un 5 i un 10%, amb un altre augment previst per a la primavera de l'any vinent, segons el nou conveni laboral. Marín va destacar la importància d’aquests treballadors per al bon funcionament del servei de recollida de residus porta a porta i va reconèixer que els sous actuals provoquen una alta rotació de personal.

Més informació -> Clica aquí
Infolleida