El Consell Comarcal de l'Urgell contracta 16 persones aturades amb el programa Treball i Formació

18/02/2019

Realitzaran treballs de millora en espais públics de la comarca i tasques administratives d'arxiu

El Consell Comarcal de l’Urgell ha contractat un total de 16 persones aturades en el marc del programa Treball i Formació. D’aquestes persones, 10 compten amb un contracte semestral, mentre 6 estaran contractades per tot un any. La convocatòria també contempla la contractació d’una persona que realitzarà les tasques de coordinació i gestió.

Durant l’experiència laboral els participants realitzaran dos projectes, un d’adequació i millora dels espais públics de la comarca, realitzant treballs de manteniment d’edificis i espais públics en diversos municipis, i un altre de suport en tasques administratives i d’arxiu.

A més de l’experiència laboral, els participants rebran una acció formativa amb l’objectiu de millorar la seva futura ocupabilitat i la continuïtat en el mercat laboral.

El programa Treball i Formació està impulsat pel Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu. La iniciativa està adreçada a diversos col·lectius de persones que es troben en situació de risc de caure en atur de llarga durada, a persones destinatàries de la renda garantida ciutadana i una línia específica per a contractar dones en situació d’atur. La subvenció per realitzar aquest programa, tant la vessant laboral com la formativa, ascendeix a més de 247.000 euros.

Infolleida