El Consell Comarcal de l'Urgell impulsa per quart any un carnet per a 18 piscines de la comarca

07/06/2019

Aquest any com a novetat hi ha descompte per a les persones amb discapacitat, que el podran adquirir per 25 euros

A punt de començar la temporada de piscines als municipis de l’Urgell, el Consell Comarcal ha presentat el carnet comarcal que dona accés a 18 piscines de municipals de la comarca, totes excepte les de Tàrrega i Guimerà. Aquest any el forfet té com a novetat els descomptes per a persones amb discapacitats, per les quals tindrà un preu de 25 euros, mentre que el preu de l’abonament normal serà de 40.

Aquest és el quart any que des del Consell Comarcal impulsen aquest carnet. La iniciativa ha gaudit de molta bona acollida des dels seus inicis, i és que si el primer any es van fer 734 carnets, l’any passat es va arribar fins als 1.243. Així doncs, des del 2016, el carnet comarcal ha recaptat més de 43.000 euros. Aquest any, des del Consell Comarcal preveuen arribar als 1.500 abonaments.

L’objectiu d’aquest carnet és fomentar la cohesió i l’intercanvi de ciutadans de les diferents poblacions de l’Urgell. A la vegada, amb aquesta actuació es vol potenciar l’ús de les piscines i incrementar així el nombre d’abonaments de tota la temporada.

Infolleida