El Consell Comarcal torna a impulsar un carnet comarcal per a les piscines de l’Urgell

08/06/2018

La iniciativa vol fomentar la cohesió i l’intercanvi entre els veïns de la comarca

Les piscines d’Agramunt ja ho tenen tot a punt per arrencar la temporada aquest dissabte. Algunes de la comarca també ho faran aquest cap de setmana, mentre que altres esperaran uns dies. Per tercer any consecutiu, moltes d’elles compartiran el carnet comarcal, un abonament impulsat pel Consell Comarcal de l’Urgell que permet utilitzar un total de 18 piscines municipals de la comarca. Entre els objectius d’aquesta iniciativa, destaca fomentar la cohesió i l’intercanvi de veïns de les diferents poblacions de l’Urgell. 

L’estiu passat el Consell Comarcal va fer uns 1.200 abonament, i va estrenar el forfait familiar, el qual va tenir molt bona acollida.  La iniciativa manté els mateixos preus que l’any passat: el carnet individual es podrà adquirir per 40 euros; el familiar per 35 euros per persona, 30 en el cas de famílies nombroses, i 25 euros per als majors de 65 anys.

Les piscines que es poden visitar amb el carnet comarcal són les d’Altet, Agramunt, Anglesola, Belianes, Bellpuig, Castellserà, Ciutadilla, Claravalls, la Fuliola, Maldà, Nalec, Els Omells de Na Gaia, Ossó de Sió, Preixana, Sant Martí de Riucorb, Tornabous, Vallbona de les Monges i Verdú.

Francesc García