El Consell Esportiu de l’Urgell constitueix una nova junta directiva

18/12/2019

El Consell Esportiu de l'Urgell fa un canvi de junta després de celebrar unes eleccions el passat 29 de novembre, on s'hi van presentar representants de diferents Ajuntaments de l'Urgell, Consell Comarcal, federacions, clubs esportius i centres educatius. Arran d'aquesta votació, s'ha constituït la junta directiva pels pròxims quatre anys, la qual està formada per onze membres. 

L'objectiu principal del Consell Esportiu de l'Urgell és fomentar, organitzar i promoure l'activitat esportiva en edat escolar dins de la comarca, participant en el Pla Català d'Esport a l'Escola, els Jocs Esportius Escolars de Catalunya, a més d'organitzar cursos de formació per tècnics esportius i promovent les iniciatives de les entitats esportives i els consistoris.

En un comunicat, el nou equip ha manifestat la seva predisposició i voluntat per col·laborar amb totes les entitats esportives de la comarca i així promoure l'activitat física al territori. També ofereix el seu correu electrònic [email protected] per aquells interessats a enviar propostes i així "sumar sinergies positives per l'Urgell i fer una comarca on l'esport sigui l'energia per potenciar hàbits saludables i intercanviar experiències".
Infolleida