El conte dels Arrugats arriba al teatre a càrrec dels alumnes de Campredó i membres de la Fundació Mercè Pla

07/12/2017

Els escolars treballen en un projecte d’inclusió social des de fa diversos anys

Un grup d’alumnes de cinquè de primària de l’Escola Port Rodó – Zer Mestral de Campredó han pujat a l’escenari del Teatre Ateneu de Tàrrega. Ho han fet acompanyats de persones amb discapacitat intel·lectual de la Fundació Mercè Pla de Tortosa, i tots plegats han interpretat el conte dels Arrugats, una obra de Carles Capdevila que explica la història de com el Lluís va crear aquest dolç tan característic.

La iniciativa forma part d’un projecte de teatre inclusiu que treballen els alumnes de l’escola des de fa diversos anys, juntament amb usuaris de la Fundació Mercè Pla.  

El projecte també ha tingut una excel·lent acollida entre els alumnes, els quals destaquen el gran aprenentatge que els hi ha donat aquesta experiència.

Aquesta acció no és l’única que realitza l’escola amb persones amb discapacitat intel·lectual. Des del centre dediquen cada setmana dues hores a treballar conjuntament amb membres de la Fundació Mercè Pla. Amb ells realitzen activitats de tota mena relacionades amb el teatre, les festivitats del municipi o la gastronomia.

Francesc García