El Grup Alba cancel·la el Sardines & Marinada a causa de la pandèmia

13/07/2021

L'organització manté les actuacions musicals previstes

A causa de l'evolució negativa de la pandèmia aquestes dues últimes setmanes (amb una incidència especialment elevada a Tàrrega) i les noves mesures anunciades pel Govern ahir a la tarda que prohibeixen els dinars o sopars populars, el Grup Alba ha optat per cancel·lar el festival Sardines & Marinada, que enguany havia celebrar la seva 10a edició. "Creiem necessari, per un sentit de responsabilitat i de prevenció,  suspendre'l", asseguren en un comunicat i afegeixen que "es tornaran els diners a totes les persones que ja havien fet la reserva". 

Malgrat el festival no se celebri, la comissió organitzadora ha buscat una alternativa a les actuacions musicals previstes per "evitar que els músics perdin aquests bolos en un moment complicat per la cultura. Els hem ofert la possibilitat de fer els concerts al restaurant El Gat els divendres o dissabtes a la nit". De moment, ja hi ha confirmats el concert del grup Agustika aquest dissabte 17 de juliol i el del cantautor Diego Paqué el divendres 23 de juliol al restaurant. Tots dos actuaran a partir de les 10 de la nit. Els altres grups estan per confirmar. 

"Volem donar les gràcies a totes les persones voluntàries que ja s'havien mobilitzat per fer possible l'edició d'aquest any; als grups de música i als monologuistes que havien acceptat la nostra proposta i que esperem que puguem reprogramar; i a la ciutadania que ja havia fet les seves reserves. Estem tristos per haver d'anul·lar per segon any el Sardines, però creiem que és el que hem de fer en aquests moments per protegir les persones", afirmen des de l'organització.

Nova Tàrrega