El Grup Borges promou l’alimentació saludable amb unes jornades de salut i benestar

26/05/2022

L'objecitu és adaptar els fruits secs als menús diaris

Adaptar els fruits secs als menús diaris. Això és el que proposa el Grup Borges amb les jornades d’alimentació saludable que fins dissabte, s’organitzen al Mas de Colom. Volen reunir diferents públics per experimentar amb les possibilitats que tenen els fruits secs dins la piràmide alimentària i oferir diferents propostes per consumir-los.

Amb l’objectiu de crear rutines d’alimentació saludable en què s’incorporin els fruits secs, el Grup Borges ha organitzat unes jornades de salut i benestar. Fins dissabte, s’hi faran tallers enfocats a públics diferents, com aquest de receptes de cuina amb plats equilibrats, un altre dirigit a esportistes o el de cuina familiar.

Les receptes aniran des de la cuina de boles energètiques per a competicions esportives, un taller per als més petits amb una crema de cacau, o el d’aquest dijous de magdalenes amb hortalisses fruites, nous i oli d’oliva.

Així, des de la capital de l’Urgell es divulga la producció del Grup Borges en aquest nou entorn agro-natural que té com a centre d’interpretació el rehabilitat monestir de Mas de Colom.

Noèlia Burgos Domínguez