El grup d’Ensenyants Urgell-Segarra dona 300 euros a Creu Roja d'Agramunt per a un projecte de suport educatiu

23/11/2021

El grup d’Ensenyants Urgell-Segarra, l’associació de professionals de l’ensenyament d’aquestes dues comarques, que treballa per promocionar el moviment de renovació pedagògica, ha fet una donació de 300 euros a Creu Roja Agramunt per a un projecte de suport educatiu a infants del municipi.

Concretament, es destinaran a finançar el projecte d'Èxit Escolar, que vetlla perquè tots els infants del municipi mantinguin un nivell educatiu adequat per al seu desenvolupament i adquireixin hàbits i habilitats socials.

Els agramuntins Ernest Caufapé Curià i Ramon Bernaus Vila, president i secretari del Grup d'Ensenyants Urgell-Segarra, que també són socis de l’entitat, han destacat que "no només són mereixedors de la nostra atenció els centres de primària i secundària, sinó que també ho són les entitats que fan tasques de suport social com la Creu Roja”. Des de l'associació també s'ha subratllat la importància d'intercanviar sinergies entre tots "els agents del territori implicats en l'educació social".

Per la seva part, l'assemblea local de Creu Roja d'Agramunt ha agraït aquest gest que "ens permetrà renovar materials didàctics i educatius per al projecte d’Èxit Escolar".

Segre-Nova Tàrrega / Foto: Creu Roja Agramunt