El Mag Galderic recull les cartes dels nens i nenes de Bellpuig

04/01/2019

El personatge va ser creat fa quatre anys i és un dels protagonistes de la festa de Reis a Bellpuig

Els nens i nenes de Bellpuig han rebut aquest dijous al Parc de Nadal la visita del Mag Galderic. L’ emissari dels Reis Mags d’Orient ha recollit les cartes per ses majestats i ha revelat quin serà “l’element màgic” que els infants hauran d’utilitzar el dia 5 de gener per facilitar l’arribada dels Reis Mags. Aquest any serà una “trompeta màgica”, que els nens han construït al Parc de Nadal, i que hauran de fer sonar el pròxim dissabte.

Des de fa quatre anys, la festa de Reis a Bellpuig gira al voltant d’un conte protagonitzat pel Mag Galderic, un astrònom entranyable que necessita l’ajuda dels més petits per fer arribar a Melcior, Gaspar i Baltasar. Aquest any, la rondalla, que els infants han conegut al Parc de Nadal, narra com el mag ha treballat durant tot l’any amb el tren dels somnis, capaç de viatjar pels pobles i ciutats atrapant als seus vagons els somnis més desitjats dels nens i nenes. El conte també assegura que el Mag Galderic ha programat el tren perquè viatgi fins a Orient i torni carregat amb els regals per als nens i nenes de Bellpuig.

Aquest pròxim dissabte 5 de gener Bellpuig donarà la benvinguda als Reis Mags d’Orient, i ho farà a les 18.00h a la plaça Ramon Bertran, i en comitiva, després de saludar les autoritats, es desplaçaran fins al poliesportiu.

Infolleida