El Mag Galderic visita als nens i nenes de Bellpuig i recull les seves cartes

04/01/2018

Aquest personatge serà l'encarregat de portar a SSMM els Reis Mags d'Orient, aquest pròxim divendres

El Mag Galderic ha visitat el Parc de Nadal de Bellpuig per recollir les cartes de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Durant la seva visita, aquest personatge ha explicat als nens i nenes que l'esperaven que per facilitar l'arribada dels reis hauran d'utilitzar una cinta dels dessitjos i fer-la voletejar. Tot seguit, el Mag Galderic ha explicat un conte als menuts. 

Ja fa tres anys que la Festa dels Reis a Bellpuig, gira al voltant d’un conte del Mag Galderic creat especialment per l’ocasió, i que s’explica dies abans a les dues escoles del municipi.

Des del grup de mares i pares de la Terrasseta Xics i amb el suport de l’Ajuntament de Bellpuig es va elaborar aquest nou centre d’interès, amb l’objectiu de fer de la Nit de Reis un moment més màgic, on es recullin diferents propostes més properes i significatives pel món dels infants.

És des d’aquest punt de partida que va néixer el personatge del "Mag Galderic", un astrònom vellet i entranyable que necessita l’ajuda dels nens i nenes per fer arribar els Reis a Bellpuig. Des de l’any passat, al Mag l’acompanya la Nica, una nena que l’ajuda i amb qui s’han fet grans amics.

El conte d’aquest any es titula “El Mag Galderic i els desitjos que es tornen fum" i com els anteriors, està escrit per en Marc Jounou i il·lustrat per en Diego Caicedo.

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient acompanyats del Mag Galderic, arribaran davant l’ajuntament des de la plaça Sant Roc. Després de ser rebuts per les autoritats, faran la seva salutació des del balcó de l’ajuntament i tot seguit començarà la Cavalcada fins al pavelló poliesportiu.

En arribar al pavelló poliesportiu, els Reis es faran fotos amb tothom que ho vulgui.

Els actes amb motiu de l’arribada dels Reis Mags d’Orient a Bellpuig d’aquest any, els organitza La Terrasseta Xics amb el suport de l’Ajuntament de Bellpuig.

Infolleida