El projecte intergeneracional "Escurcem distàncies" enceta una segona edició

21/09/2018

Per aquest nou curs s’han programat més de 40 accions conjuntes entre les entitats i els centres participants

El projecte intergeneracional “Escurcem distàncies” impulsat per la Residència Mas Vell d'Agramunt, ha iniciat la segona edició d’aquesta iniciativa sorgida l’any passat. La primera acció s’ha realitzat amb els avis de la Residència Mas Vell i el Centre Ocupacional Alba de Tàrrega, que han compartit una estona de jocs tradicionals.

Per aquest nou any s’han pevist més de 40 interaccions que es duran a terme durant el curs escolar 2018-2019. Totes les entitats que van participar-hi l’any passat, repeteixen enguany per donar continuïtat a aquest projecte que té per objectiu fomentar l’intercanvi d’experiències i el coneixement entre diferents grups d’edat i diferents col·lectius.

Aquestes entitats i centres són la Residència Mas Vell i la Residència Ribera del Sió; els tres centres escolars de la vila, com són l'Escola Macià-Companys, el Col·legi Mare de Déu dels Socós i l'INS Ribera del Sió; l’Associació Alba de Tàrrega; l'Escola Municipal de Música d'Agramunt; la Llar d'Infants l'Era d'Agramunt i Ràdio Sió.

Infolleida