El youtuber David Amorín explica la fórmula de l’èxit a la 5a Targalan de Tàrrega

12/08/2017

La cita aplega a 220 participants que durant 48 hores comparteixen videojocs i contingut en xarxa

El Pavelló Municipal de Tàrrega aplega durant aquest cap de setmana a les 220 persones que participen en la 5a edició de la Targalan, la Lan Party de la capital de l’Urgell. Durant 48 hores, els aficionats a la informàtica i les noves tecnologies comparteixen videojocs i continguts en xarxa. A més, enguany s’ha assolit el rècord de participació, fet que certifica la consolidació de la proposta.

La cinquena edició de la Targalan es centra en els youtubers, un fenomen que ha revolucionat el món audiovisual a internet. Així, s’ha convidat a David Amorín, que amb el seu canal, La Taberna de Dam, ja acumula 40.000 subscriptors. El youtuber ha narrat la seva fructífera activitat a les xarxes socials, gràcies a la qual ha estat cridat com a creador de continguts per a grans marques.

Els videojocs continuen sent un dels grans reclams d’aquesta cita que permet que grups d’amics que juguen per internet es puguin trobar.

Les diverses competicions, una exposició de consoles antigues a càrrec de Retroscoll, i els concursos de llançament de disc dur, ping-pong o modelatge artístic completen el programa del certamen que organitza l’Associació Agrat, amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega, el qual cedeix les instal·lacions.

Francesc García