Els escolars donen el tret de sortida al Carnaval d'Agramunt

21/02/2020

La rua central del Carnaval d'Agramunt s'iniciarà dissabte a les 7 de la tarda des de la plaça Fondandana i comptarà amb un total de 39 comparses

Uns 800 escolars han omplert el pavelló firal d'Agramunt per donar el tret de sortida al 34è Carnaval del municipi. La jornada festiva ha començat amb una rua infantil i s'ha completat amb una xocolatada i un espectacle d'animació de La Cremallera Teatre. Enguany, el Carnaval d'Agramunt porta per lema 'Babymunt', i gira al voltant del naixement de l'infant del Rei Carnestoltes i la Reina Xurripampi. A més, es tracta de la primera festa de carnestoltes organitzada pel nou cartipàs municipal.

Una de les novetats d'enguany serà l'inici de la rua de dissabte, que segons indica la regidora de Festes, Judit Solé, queda a l'expectativa del públic.

La rua central del Carnaval d'Agramunt s'iniciarà dissabte a les 7 de la tarda des de la plaça Fondandana i comptarà amb un total de 39 comparses, 4 carrosses i 13 vehicles, integrades per més d'un miler de persones.
Noèlia Burgos