Els més petits se’n van de festa a Lo Closcamoll

21/04/2018

El festival de música familiar de ponent assoleix amb èxit la seva quarta edició

El festival de música familiar Lo Closcamoll ha repetit èxit a l’Escola Àngel Guimerà de Tàrrega amb prop de 2.000 entrades venudes. Aquesta proposta familiar sorgida d’un grup de mares i pares de l’Associació Agrat ha assolit la seva quarta edició consolidant-se com un dels festivals de referència a les terres de ponent, i amb projecció de col·laborar amb altres festivals d’aquest tipus.  

Els nens i nenes acompanyats dels seus pares han gaudit de l’oferta musical que en aquesta ocasió ha tingut com a cap de cartell al grup juvenil Macedònia, guardonat recentment amb el premi Enderrock. També han pres part de l’espectacle Jordi Tonietti, Albercocks i Xiula.

La quarta edició de Lo Closcamoll ha estrenat un espai multisensorial amb una instal·lació de llums, colors i música, creada per l’artista targarí David Giribet. Tampoc hi ha faltat els tallers de pinta-cares, jocs de fusta i altres activitats per gaudir en família.

Lo Closcamoll ha tornat a comptar amb el suport de l’Ajuntament de Tàrrega que ha destacat que el festival és un atractiu per atreure més visitants a la capital de l’Urgell. Seguint la línia d’anteriors edicions, l’organització destinarà el 10% dels beneficis de les entrades a una causa social. Enguany Lo Closcamoll donarà suport a l’entitat Down Lleida.

Francesc García