Els petits de Bellpuig gaudeixen de l’estiu amb ritmes urbans

01/08/2017

Per primera vegada, dues joves del municipi han impulsat un casal de dansa urbana on ensenyen diversos estil de ball

Classes de hip hop, dancehall, locking o popping són algunes de les que es fan al casal de dansa urbana de Bellpuig, una iniciativa que han impulsat dues joves de 24 anys i en què han participat més de 30 nens i nenes en diverses sessions.  

Arran de la manca d’una proposta d’aquest tipus a Bellpuig, la Gala i la Denis han aprofitat la seva experiència en dansa urbana i, amb la col·laboració de l’Associació Esportiva de l’Institut i de l’Ajuntament de Bellpuig, han organitzat aquest curs que finalitza aquest divendres, i en el que els més menuts han realitzat tot tipus d’activitats relacionades amb el ball.

Repartits en dos torns segons l’edat, aquests petits dansaires asseguren haver gaudit de valent durant les setmanes que ha durat el casal i en les que han après diverses coreografies i estils de ball.

Donada la bona acollida que ha tingut el casal de dansa urbana, tant entre els participants, com entre els pares que l’han valorat molt positivament, les organitzadores afermen voler repetir l’experiència l’any vinent.

Francesc García